עוגת ‏בראוניז החשק הזה ואיי נכנסתי לגוגל לראות מתכון קל ומהיר וראיתי את המוצרים יש לי אותם בבית וילה מכינה רק הוספתי תוספת ולתנור פעם ראשונה מכינה אז נראה איך יצא אחרי אפיה והטעם
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות❤️1 אהבה👍3 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2024 בשעה 17:23
שתפי מתכון נראה מעולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2024 בשעה 17:29
מוכן ‏החורים הקטנים באמצע בדקתי אם זה מוכן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2024 בשעה 17:29
מצרכים למתכון לבראוניז שוקולד 200 גרם שוקולד מריר 3/4 כוס שמן 4 ביצים גדולות כוס סוכר 100 גרם קמח לשדרוג 4 עוגיות אוראו קצוצות 50 גרם שערות חלבה 2 כפיות חמאת בוטנים חופן אגוזי מלך קצוצים גס
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2024 בשעה 17:30
הוראות הכנה מחממים את התנור ל180 מעלות. משמנים תבנית מרובעת בגודל 23\23 ס"מ. לקערה גדולה ומתאימה למיקרוגל שוברים את השוקולד - קוביות מספיקות. מכניסים למיקרוגל למשך דקה, מערבבים עד לקבלת קרם חלק, אם נותרו גושים מכניסים שוב ל-30 שניות נוספות. כעת, מוסיפים לקערת השוקולד המומס את השמן ומערבבים היטב ובמהירות. עכשיו מוסיפים את הביצים - בכל פעם ביצה אחת, תוך כדי טריפה מהירה מאוד של הבלילה (חשוב לטרוף מהר כדי שהביצים לא ייקרשו). מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף בזריזות עד לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול כ-15 שניות. יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית משומנת קלות. לאחר הכנת הבראוניז ויציקה שלו לתבנית, זה הזמן לשדרג עם אגוזים / אוראו או מה שתבחרו - פשוט פזרו את התוספת על גבי בלילת העוגה אופים את העוגה בתנור חם במשך 25-35 דקות. הבראוניז מוכן כשקיסם במרכז העוגה יוצא נקי. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון למשך 5 דקות.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך