מה הטריק לעוגת שוקולד רטובה כזאת עם מלא שוקולד בפנים? שהתחושה בביס היא שהעוגה לחה ומפוצצת שוקולד?
אמהות
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי8 ביולי 2024 בשעה 21:30
קודם לחתוך את העוגה למרובעים ואז לזלף את הרוטב שוקולד למעלה
משתמשת פורטי9 ביולי 2024 בשעה 00:20
50 גרם שוקולד חלב 50 גרם שוקולד מריר להמיס עם 250 מל שמנת מתוקה לחתוך את העוגה לפני ולשפוך הכללל להפנים בהתחלה יראה לך כמו בריכה אבל אחרי שמתקרר אמאלה אין עוגה לחה וטעימה כזאת
משתמשת פורטי9 ביולי 2024 בשעה 05:24
ולשפוך את זה על העוגה מיד כשיוצאת מהתנור? או לחכות שתתקרר? והשוקולד המומס צריך להיות חם או קר?