
משתמשת פורטי5 ביולי 2024 בשעה 11:46
טוב, אחרי כמה זמן שאני יושבת וחושבת אם לשתף ברבים או יותר נכון ברבות ;)
החלטתי לשתף פה בשביל לשמוע מכן מי חווה/חוותה ומה העצות שלכן אליי :)
אז - לפני כן אומר באופן חד וחלק שלא מדובר בדיכאון אחרי לידה :) אני ב"ה שמחה,צוחקת,מחייכת,משחקת והכל.
עכשיו נעבור לפוסט שהתלבטתי הרבה אם לשתף, כי אני לא כל-כך מאלו שכותבות פוסטים בד"כ.
ב"ה ילדתי לפני 4 חודשים, ומאז הייתי בחופשת לידה שלפני זמן קצר הסתיימה ואני לא חזרתי לעבוד. ידעתי עוד לפני שכנראה לא אחזור מסיבות כאלו ואחרות וטוב לי ואני שלמה עם ההחלטה.
מה כן? אני מרגישה תחושה שאני "נשאבת" ללא לעשות כלום...מה זה אומר? ברור שאני עושה! אני מטפלת בילדה, מרימה מאכילה משחקת איתה, שמה על משטח,טרמפולינה,מרדימה אח"כ ב"ה מקבלת את הגדולה מהגן - מכינה אוכל לפעמים, אם לא מבשלת אז דואגת למשהו אחר שהיא רוצה...בקיצור - אני כן עושה. אז מה זה נשאבת ללא לעשות כלום? בזמן שאני עם הקטנה בבית ובעלי בעבודה והגדולה בגן הייתי רוצה יותר שמשהו יניע אותי לעשות יותר דברים בבית! אני לא חווה עייפות ואני לא ממש חסרת כוחות אבל מרגישה שנשאבת לטלויזיה, לפלאפון וכו'.
הייתי רוצה שכשיש כביסות וכשהבית זקוק לניקיון (הבית שלי לא מטונף, אנחנו אנשים נקיים) ולסדר, שיהיה לי את הכוח והרצון והקלילות לקום ולהגיד "יאללה" ולתקתק, אבל במקום זה אני נשאבת לסדרה או לאינסטגרם וכו'...מי חוותה בחופשת לידה את העניין שהיא נשאבת לחוסר מעש? עשיתן עם זה משהו? יש לציין שאני ב"ה בחורה פעילה! אוהבת לעבוד אוהבת להיות בעשיה אבל קורה הרבה פעמים שכשאני בבית אני אומרת "תכף תכף" וזה לא קורה וכן, זה ממש מבאס אותי :) מחכה לשמוע מכן. תודה❤️
הריון ולידה

💬9 תגובות