היי שמעו בדרך כלל מכינה קציצות דגים של נילוס טחון עם כוסברה פיטורלזיה פלפל חריף בצל שום קיצר הרכיבים האלה עכשיו הביאו לי סלמון טחון מסתכלת מתכון בגוגל זה מתכון הרבה יותר קליל השאלה אם זה משנה אם אשים אותם רכיבים כמו בנילוס או שלהקשיב למה שרשום בגוגל
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2024 בשעה 19:15
אותו דבר נשמע מעולה!!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2024 בשעה 19:17
וגם רוטב מרוקאי יתאים עם זה? הכוונה רוטב כזה חריף עם פלפלים והכל?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2024 בשעה 19:17
אני מכינה עם סלמון יוצא מעולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2024 בשעה 19:17
אין בעיה עם סלמון לעשות מרוקאי שימי לב רק שזה דג יותר שומני אז אפשר להפחית קצת בשמן 🧚🏼‍♂️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות