אני מרוקאית יודעת להכין הכללל מהכל ברמה גבוהה הדבר היחיד שבחיים לא יצא לי טוב זה פתיתים! לא מצליחה ! תמיד או נשאף מלמטה או נדבק, לא משנה איזה מתכון ניסיתי, מישהי פה יכולה להציל אותי בעניין הזה ולשלוח מתכון קליל ושעובד ???
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביולי 2024 בשעה 12:56
הסוד זה לטגן את הפתיתים טובבב טובבבב מלא זמן לשים שמן לשים פתיתים לטגן מלא זמן באמת עד שאת רואה שהם ממש בשמן והכל ורק אז תבלינים ואז מים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביולי 2024 בשעה 13:00
אני מכסה עם המכסה חצי ולא לגמרי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביולי 2024 בשעה 13:03
שמה שמן בסיר, מטגנת בצל מוסיפה כוס פתיתים ומטגנת מורידה לאש בינונית, מוסיפה כוס מים וסוגרת את המכסה מחכה ממש 2-3 דקות עד שהמים יתאדו ואז אחרי שאת רואה שאין מים מעל גובה הפתיתים את פותחת המכסה. משאירה על הגז בלי מכסה 5 דקות. מורידה מהגז, סוגרת מכסה ומשאירה בצד 20 דקות ומוכן. (על כל כוס פתיתים תשימי כוס מים) אני גרועה בבישול וזה הדבר היחיד שמצליח לי🤦‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביולי 2024 בשעה 13:08
ואי גם לי זה היה ככה תעקבי בדיוק אחרי ההוראות אם זה של אוסם אז יוצא בול רק כמה הערות לא להתקמצן בשמן לטגן טוב טוב כמה דקות את הפתיתים שיהיו זהובים, זה מה שגורם להם להיות אחד אחד ולא עיסה להקפיד על כיסוי חלקי של הסיר ואש נמוכה לכבות דקה לפני שמוכן שעדיין יש טיפה נוזל ולתת לזה לשבת עם מכסה סגור 5 דקות יוצא יאמיייייי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך