יש לי בלאגן מכל מה שקשור לטעימות. אני רוצה להתחיל עם קישוא. אתן מועכות עם בלנדר? עם מזלג? איפה אתן מושיבות?
חובה אחרי זה לתת מים? בכוס? להגביל את המים?
הריון ולידה
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי29 ביוני 2024 בשעה 09:01
התחלתי מטחון בגיל 5 חודשים ואחרי 6/7 חודשים עברנו לבייבילד
משתמשת פורטי29 ביוני 2024 בשעה 09:06
אני מעכתי במזלג הושבתי בטרמפוךינה ולא חובה מים אבל רצוי ואני לא הגבלתי
משתמשת פורטי29 ביוני 2024 בשעה 09:07
אפשר מרקם חלק של טחון
ואפשר מעוך טוב את יכולה לנסות את שניהם ולראות איך התינוק מגיב
בהתחלה הושבתי בסלקל והגבתי קצת
ואחכ עברנו לישיבה בכיסא
אפשר לתת מים בקבוק תמל רגיל לתת כמה שלוקים אחרי הארוחה
לראות אם זורם לתינוק ולאט לאט לתת יותר
משתמשת פורטי29 ביוני 2024 בשעה 09:21
התחלתי בגיל 5.5 חודשים. מההתחלה בכיסא אוכל. בגלל שזה ממש חמש דקות אז מותר להושיב. התחלתי במרקם טחון (טוחנת בנינג׳ה). לגבי מים, נתתי בהתחלה ממש קצת בכוס (לא התחבר לבקבוקי אימון)