הריון ראשון- גיליתי לפני שבוע מרגישה שבעלי לא מצליח לעכל ולהבין שאני בהריון הוא לא מדבר על זה כמעט ואפילו שוכח מזה לא בודק מה איתי איך אני מרגישה ודווקא הכי ציפיתי ממנו כשאהיה בהריון שהוא ידאג ויהיה מעורב בזה 100 אחוז כי זה האופי שלו אבל פתאום זה אחרת וזה לא מתאים לו בכלל.. אני מנסה לדבר איתו על זה לשתף אותו אבל זה לא עוזר ומרגיש לי שאני חופרת לו על זה מידי כי אני כל היום מדברת על זה כי אני מאוד מתרגשת אנחנו נשואים שלושה חודשים אולי הוא לא ציפה שזה יבוא מהר כל כך.. בכל מקרה איך מחברים אותו להריון? איך לגרום לו להיות איתי בזה ושלא אעבור את ההריון לבד?
זוגיותזוגיות
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2024 בשעה 07:26
אולי הוא עוד לא התחיל להפנים כולה עבר שבוע...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2024 בשעה 07:26
לי עד עכשיו קשה לעכל שאני בהריון אני חושבת שהריון ראשון במיוחד שעוד לא רואים אותו הוא משהו מאוד חדש וקשה לעיכול תני לו זמן אני בטוחה שהוא לא עושה את זה בכוונה באולטרסאונד הראשון אני מאמינה שזה לאט לאט יתעכל לו כשישמע דופק הוא כבר לא ישאר אדיש בידיים מלאות !
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2024 בשעה 07:28
חכי עוד כמה ימים גם לבעלי לקח כמה ימים לעכל אבל אחכ הם הכי מתרגשים 😻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2024 בשעה 07:29
עבר בסך הכל שבוע אם תנדנדי זה סתם מעצבן גברים מפנימים בקצב שלהם לא צריך לכפות עליהם את זה בכל מקרה כשלא רואים בטן בכלל אז זה פחות השלב המלהיב כי לא מעכלים את זה לוקח זמן תהיי סבלנית

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות