בבית עם הילד שנה ושלושה חודשים לאחרונה כבר פחות קל איתו שיהיה בריא ואני מרגישה שחוקה יש לי כאבי בטן פתאום כנראה מהלחץ שאני נמצאת בו קרה למישהי? איך אפשר קצת להרגע?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות❤️1 אהבה

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2024 בשעה 09:23
חיבוק ענק! הכי מבינה אותך זה לא קל בכלל! מה התוכנית לספטמבר הקרוב? יש לכם לו"ז במהלך השבוע? אתם יוצאים לפעילויות? מפגשי אימהות? ג'ימבורי? גן עם אמא? גני שעשועים? את חברה בקבוצות של אימהות באזור שלך?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2024 בשעה 09:25
רשום לספטמבר ממש מחכה כבר שיגיע אין שום לוז אני לבד גרה באזור שלא מכירה אף אחת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2024 בשעה 09:51
בנתיים יש לך את כל הקיץ למצוא פעילויות לעשות איתו. לא תאמיני כמה מסביבך באותו מצב בדיוק! מלא אימהות שמרגישות אותו דבר. ובסוף מספיק אחת שתיהיה שותפה איתך, וכבר תרגישי טוב יותר! את גרה בעיר שעושה פעילויות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2024 בשעה 10:07
זה גיל הכי חמוד והכי קשה הם זקוקים לפריקת אנרגיה ובחום הזה זה נורא לצאת לחפש הרפתקאות כל יום …. מבינה אותך מאוד . תעזרי במישהו אם את יכולה ואם לא אז מקומות שזורמים לך יותר ג׳ימבורי קניון יש המון פעילויות עם תינוקות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך