עוגה מרולדין אמר לי אחד המוכרים מרולדין שהיא מפוסטרת..זה אמיתיי? עוגת שכבות עם קרם. איךךךך מפוסטרת??
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2017 בשעה 20:30
מה זאת אומרת איך? אם יש ביצים בקרם אז אולי זה עבר בישול בתנור.. אז כן זה מפוסטר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2017 בשעה 20:35
לדעתי החלב של הקרם עובר פסטור. אבל מסיום היצור עד שאת קונה את העוגה, יש סיכוי להיווצרות חיידקים, כי זה מצע שהם מאוד אוהבים...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בדצמבר 2017 בשעה 03:55
החלב ברור שמפוסטר! אסור למכור מוצרי חלב חא מפוסטרים.. הבעיה רק אם יש ביצים חיות בקרם...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בדצמבר 2017 בשעה 06:44
כשבאתי לקנות ברולדין, המנהל התחייב בפני שכל העוגות, גם המוסים, מיוצרות מביצים שעברו פיסטור. בסוף הלכתי על עוגה אפויה אבל נראה לי שאפשר לסמוך על רולדין...

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות