אפשר לבשל קישוא במים לטעימות ולשמור גם ליומיים הבאים? ועדיף במקפיא או במקרר? ובכלל זה נכון להתחיל עם קישוא? נראה לי הטעם שלו ככה זה 🤢
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2024 בשעה 09:07
אני שמרתי במקרר קישוא ליום אחרי ונשמר מעולה . אנחנו בדיוק גם ביום האחרוו של הקישוא 😅 אני התחלתי מתפוא ואחרי 3 ימים עברנו לקישוא מחר עוברים לדלעת 😁
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2024 בשעה 09:08
מאי חתכת את הקישוא לחתיכה קטנה לטעימה ואת שאר הקישוא עטפת ושמת במקרר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2024 בשעה 09:09
ואפשר לטחון את הכל מראש?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2024 בשעה 09:09
הסתבכה לי התגובה מילים קפצו אז מחקתי- בישלתי את כל הקישוא בעיגולים שחתכתי. היא אכלה רק אחד ואםילו לא. כל השאר היה במקרר ויום אחריי נתתי לה אחד ואת השאר לילד הגדול אני לא טוחנת אני מועכת במזלג באותו הרגע

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך