בעוף בתנור שמים שמן קנולה או זית?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2024 בשעה 05:09
שמן רגיל. קנולה או חמניות או סויה מה שיש לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2024 בשעה 06:05
מבחינת המלצות תזונתיות תמיד יותר טוב שמן זית. הוא רכיב משמעותי בתזונה הים תיכונית שנמצאה כיעילה למניעת מחלות שונות. אני משתמשת בשמן זית להכל חוץ מלטיגון עמוק. גם בקינוחים מבושלים/אפויים. רק שמן זית. הטעם לא מורגש. אפשר לבחור את שמן הזית עם הטעם המעודן אבל לא קריטי. גם מבחינת טעם בסלטים ובישול ואפיה בכללי הוא הרבה יותר אהוב עלי. אז מבחינתי התשובה היא שמן זית.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2024 בשעה 06:52
תלוי בך. אני משתמשת אך ורק בשמן זית. אין לי בכלל בבית שמן אחר...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2024 בשעה 07:23
אני שמה שמן זית!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות