מישהי יכולה להסביר מפורט על מעקב תנועות? כמה וכל כמה זמן צריך להרגיש? נלחצתי היום ממש....
הריון ולידה
💬7 תגובות👍1 לייקים
תגובות (7)
משתמשת פורטי11 ביוני 2024 בשעה 08:49
הרופא שלי אמר משבוע 24 לעקוב אחרי תנועות כל 8 שעות בערך
משתמשת פורטי11 ביוני 2024 בשעה 09:50
שבועה 24 קצת יותר מידי מוקדם אבל עם הרופא אמר אז סבבה.
בגדול 3 פעמים ביום (בוקר צהוריים ערב) את צריכה להרגיש לפחות 3 תנועות. אני בבוקר מתי שקמה שוכבת על הצד וקמה מהמיתה אחרי שהרגשתי תנועות בצהוריים אחרי אוכל נשכבת להרגיש וגם בערב או לילה. עם את לא ממש מרגישה תנועות ממש עוזר לשכב על צדד שמאל ולשתות מים קרים עם עדיין לא מרגישה אז תאכלי שוקולד או משהו מתוק.
משתמשת פורטי11 ביוני 2024 בשעה 09:51
בגדול רוב הרופאים אומרים להתחיל מעקב תנועות משבוע 26/27 זה הזמן שהעובר גדול מספיק ומרגישים את התנועות יותר אבל כן אפשר להתחיל יוצר מוקדם רק היה יוצר קשה להרגיש במיוחד עם יש לך שליה קידמת
משתמשת פורטי11 ביוני 2024 בשעה 09:53
עם חס ושלום את לא מרגישה תנועות מלא זמן אז בלי לחץ את קודם כול מנסה את כול מה שאמרתי עם לשכב על הצד, מים קרים ושוקולד וממש ממש מתרכזת על הבטן לחצי שעה אפשר גם לעשות עמידה על 6 שזה עוזר. ועם אחרי חצי שעה וכול הדרכים לא מרגישה תנועות אז להתקשר למוקד אחיות ולשאול מה עלייך לעשות. יש פעמים שהתינוקי פשוט מאוד ישנון.