
משתמשת פורטי9 ביוני 2024 בשעה 15:22
כבר ממש קשה לי עם ההתנהלות של בעלי.. אני פשןט לא יכולה לסמוך עליו שיגיע בזמן לשום מקום.. תמיד מוותרת על עצמי על הצרכים שלי ועל התכניות שלי כי הוא "דופק לי ברזים"..
עכשיו נכון פרנסה והכל טוב ויפה ועןבד קשה אני יודעת.. אבל גם אני עובדת 8 שעות ביום ואז איסופיפ של הילדים ואחהצ עם הילדים שזו עבודה בפני עצמה ב"ה ונקיונות וארגוני הבית.. וכל מה שיש לו להגיד זה " אני עובד קשה שיהיה כסף"
אבל כבר דיי באמת.. התכניות שלי לא פחות חשובות משהו.. צנסה להתפתח בעסקי הביוטי בנוסף אחהצ וקבעתי איתו כמה פעמים כי סגרתי עם בנות ותקע לי ברז.. אני לא פחות חשובה.. זה כבר מסתכל אותי בחיי!
ועכשיו מבריז לי לספור שקבעתי ב19:00 .. כאילו מה?? שבוע שלם אני חופרת לו על זה בסוף מבריז לי.. עוד אומר לי תתארגני על אמא שלך.. כאילו סליחה?!?! אמא שלי לא אמורה להתייצב כל פעם כשיש לך עניינים כאלה.. אף אחד לא עובד אצלי
זוגיות

💬6 תגובות