תינוקת בת חצי שנה, אני נותנת לה רק אוכל טחון, ברמת המרק, באיזה שלב אפשר לתת מרקמים אחרים? אני פשוט בפחדים שהיא לא תדע לבלוע, נתתי לה היום קרקר נמס בפה שרשום שאפשר מגיל חצי שנה והיא לקחה ביס גדול וישר לקחתי לה מהיד וזרקתי, לא יודעת אם אני היסטרית או שזה נורמלי
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביוני 2024 בשעה 19:46
אני בדרך כלל אחרי הטחון עוברת למעוך יותר כאילו מרקם יותר גס. אבל יש גם האכלה בשיטת בייבילד שזה ממש אוכל אצבעות לדעתי יש קבוצה בפייסבוק תחפשי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביוני 2024 בשעה 19:49
היא צריכה ללמוד, בהתחלה דוחפים הכל לפה אז לתת חתיכות קטנות. או דברים שנמסים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביוני 2024 בשעה 19:49
את יכולה להתחיל לנסות טחון אבל פחות מרקי, יותר סמיך, כמו עיסה, לתת לה לתרגל כמו לעיסות קטנות כאלה ומשם לאט לאט להתקדם, אין לחץ, גם אני מאוד היסטרית והקרקרים האלה הבן שלי התקשה לאכול אותם גם אפילו בגיל שנה הם נוראיים (אם זה מה שאני חושבת שזה)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביוני 2024 בשעה 19:50
ואז אפשר גם נגיד בטטה מאודה /מבושלת שזה מאוד רך, כאילו ירקות מבושלים שהיא יכולה לקחת ביד ולהכניס לפה בלי סכנת חנק

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות