הייתי בטוחה שקראתי שמותר לאכול גבינה בולגרית במי מלח עד יומיים מרגע הפתיחה ומסתבר שזה ממש לא מומלץ בגלל חיידק הליסטריה…. אכלתי קוביה די גדולה.. יש מה לעשות עכשיו? זה מזיק בוודאות?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2024 בשעה 18:45
אני תאמת כל הזמן אוכלת בולגרית עם אבטיח וצפתית והכול תקין אצלי ואצל העובר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2024 בשעה 18:56
3 הריונות אוכלת בולגרית כמעט כל יום 🤷‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2024 בשעה 19:50
אין מה לעשות עכשיו זה לא מזיק בוודאות אבל לא מומלץ כי יש סיכון מסוים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2024 בשעה 21:52
אכלתי בולגרית בהריון

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך