הייתי בטוחה שקראתי שמותר לאכול גבינה בולגרית במי מלח עד יומיים מרגע הפתיחה ומסתבר שזה ממש לא מומלץ בגלל חיידק הליסטריה….
אכלתי קוביה די גדולה.. יש מה לעשות עכשיו? זה מזיק בוודאות?
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי2 ביוני 2024 בשעה 18:45
אני תאמת כל הזמן אוכלת בולגרית עם אבטיח וצפתית והכול תקין אצלי ואצל העובר
משתמשת פורטי2 ביוני 2024 בשעה 18:56
3 הריונות
אוכלת בולגרית כמעט כל יום 🤷♀️
משתמשת פורטי2 ביוני 2024 בשעה 19:50
אין מה לעשות עכשיו
זה לא מזיק בוודאות אבל לא מומלץ כי יש סיכון מסוים