לפני הלידה בישלתן אוכל ושמתן במקפיא כדי שיהיה לכן מוכן לאחרי הלידה? אני אוהבת לבשל אבל עכשיו אני בחודש שמיני וג-מ-ו-ר-ה מעייפות, קשה לי ללכת, עובדת במשרה מלאה אז באמצע שבוע אין לי סיכוי לעשות משהו חוץ מלישון ולעבוד. אני הולכת לישון בסביבות 20:00 וקמה בסביבות 6:00 (עם התעוררות באמצע לשעה או יותר) מרוב שאין לי כוח לבשל אני חיה על סנדוויצ'ים עם גבינה/חביתה/אבוקדו, ירקות חיים, פירות ולפעמים אוכלת אצל אמא שלי אוכל מבושל. בצקות ברגליים, רגל שמאל נרדמת כשאני עומדת, שירותים כל רגע, עייפה מאוד ומרגישה את המשקל😅🩷 בסופ''ש אפילו שאני נחה, אני עייפה... בקיצור אין לי כוח לבשל אפילו שאני ממש רוצה ואוהבת. אבל נכון כדאי לי להכריח את עצמי בסופ''שים ולהכין כמה מנות חלבון לפחות שיהיו לי מוכנות לאחרי הלידה? בטח לא יהיה זמן לבשל, במיוחד בחודש הראשון שגם קשה לזוז והגוף מחלים מהלידה. אשמח לתובנות מניסיון שלכן. גם כמויות (לכמה זמן לתכנן). לא רוצה להסתמך על שיביאו לי משהו ואני לא אוהב בסוף. וגם לא חושבת שיכינו לי אם לא אבקש, במיוחד לא כל יום.
הריון ולידההריון ולידה
💬22 תגובות

תגובות (22)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2024 בשעה 07:07
יצא לי פעמיים הכן 😅
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2024 בשעה 07:12
בעלי תפס פיקוד על המטבח אחרי הלידה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2024 בשעה 07:13
ממליצה ממש להכין. אחרי לידה פי כמה אין כח. כשאת מכינה בכל זאת פשוט להכפיל את הכמויות. זה ממש עוזר אחרי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2024 בשעה 07:18
אני הקפאתי עופות, קציצות, אורז, קינואה, אפילו פסטה. עוגות ועוגיות. דגים. וכו' רק שימי לב לא להקפיא תפו"א, פיטריות(לא מתקלקל אבל סופח ממש נוזלים), פלפל מבושל זה בסדר. חי לא יוצא טוב מהקפאה.את יכולה לקרוא הדרכה מה לא להקפיא וכמה זמן מחזיק כל דבר😊מה שכתבתי זה הדברים העיקריים. אורז וקינואה יוצאים מצויין בטעם מהקפאה אבל טיפה לחים. קחי בחשבון😊

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך