תמ"ל לתינוק איך אתן מכינות?
חם- מים רתוחים שהתקררו + מעט מים רתוחים
פשור - מים רתוחים שהתקררו ( בטמפרטורת החדר)
ואשמח לדעת למה דווקא ככה אתן מכינות
הריון ולידה
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי28 במאי 2024 בשעה 06:32
אני עושה בתמי 4 החדש יש אופציה לכוון את הטמפ׳ והכמות לפי מה שאני רוצה
אני לא מחממת ומקררת, עושה לו חמים לא תה
משתמשת פורטי28 במאי 2024 בשעה 06:41
תלוי בגיל כשהייתה פיצית הייתי מרתיחה ושמה בתרמוס
עכשיו בת תשעה חודשים שמה חצי חצי
משתמשת פורטי28 במאי 2024 בשעה 06:59
כל הילדים שלי תמיד אכלו תמל בטמפ החדר
מראש מרתיחה כל ערב בקבוק זכוכית עם מים נותנת להתקרר כל הלילה למחרת משתמשת. מעולם לא הסתובבתי עם טרמוסים והסתבכתי עם מים וברוך השם גדלו וכולם בסדר
משתמשת פורטי28 במאי 2024 בשעה 07:11
אני משתמשת רק בחם כי לא ידעתי שאפשר גם להביא פושר והילד שלי כבר התרגל לשתות רק חם ופושר הוא לא מסוגל! בעיקרון זה מסבך ממש את העניינים וכל הזמן צריכה לדאוג שיהיה לי תרמוס חם ולפעמים אין גם דרך לחמם את הבקבוק אחרי שנעשה. אח''כ הבנתי שבטיפת חלב אומרים להכין פושר, אז בעזרת השם בילד הבא ואז זה יהיה הרבה יותר פשוט