בעלי עצור עד תום ההליכים כבר 5 חודשים על5 סעיפים אבל הרוב .לא בידיים שלו .לחוקרת הסברתי היו בעיות ויכוחים הגיע מצב שפחדתי ירדתי מהרכב נוסע לא במהירות מופרזת כי ממש היה סוער . 2 שהתווכחנו מש ממש פחדתי שבאתי לברח קבלתי מכה מהדלת אז היה ל מתועד 3 הם רשמו אונס אבל בגלל הריחוק הקללות ההשפלות ולא היינו משקיעים בחיי המין ובכל בנישואין בגלל אגו של ו וכ חיים לבד בעיר ללא אף צעד אז שהיינו באים תשכב לא הצלחתי היה לי חנק בגרון הגוף לא היה מוכן אז הסבר ואמרתי חוקרתלה שאנימרגישה כמו אונס כאילו הגוף קיבל טראומה פעם אחת הביא לי בוקס לבטן כי לא רציתי לשכב וצריך לשלם על זה בשנים זו ההרגשהשלי ושיפתי שיתנו לנו מענהוהכונה ולא שיהרסו לי תבית שבנינו ע זיעה על הידיים הוא איש עבודה משתדל להיות אבא טוב אני מעוניינת לשלום בית ובית משפט לא מעניין אותו אני אוכלת תלב שבכלל פניתי למשטרה במקום שיעזרו לו לשקם אם צריך לעשות טיפול וכו עושים תהפך הגמור מפרקים בזה שישב בכלא יהרסו לו תראש הטוב שיש והיה ל עד כה פה בסיפור 3 ילדים קטנטנים חודשים שנה וחצי ו3.3 הם לא מתחשבים ורצים לתת לו עד שנתים כלא נישבר לי הלב אני חצי חיה מתמודדת עם הכאב הזה אחרי לידה לבד לבד עם ילדים קטנים ללא שום עזרה כמה כאב יאו אשמח לשמוע אותכם האם יש/יהיה מקים דומים שניגמר בטוב ...עד 9 חודש יהיה גזר דין ...אין כאב כזה בעולם מתאבלת כל יום . ושאר הסעיפים כנראה קללות על שם היו לי הקלטות לא יודעת מה חשבתי שפניתי למשטרה כל יום שואלת תעצמי איך עשיתי דבר כזה לאסא של הילדים שלי במקרה הכי גרוע לצאת מהבית אבל ...אולי הכל משמיים אשמח לעידודים לדברים טובים ובכלל ממה ששמעתם יודעים
הריון ולידההריון ולידה
💬32 תגובות

תגובות (32)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2024 בשעה 22:20
לך יש רגשות אשם ???? את חיה בנס , לא נשמע שהוא אדם טוב ואף אחד לא הורס לו את הראש , הוא דפוק מטבעו , תגידי תודה שאת חייה , תברחי כל עוד נפשך בך , תדאגי לילדים שלך תפני לאנשי מקצוע שיעזרו לך לעבור את זה תתקשרי 118 יעזרו לך למצוא פיתרון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2024 בשעה 22:33
את מצפה לקבל פה תגובות לטובתך האמיתית או מישהו שילטף לך את הראש ויגיד לך שהכל יהיה בסדר? אני קוראת את מה שכתוב פה ואני פשוט בשוק שאת בוחרת להאשים את עצמך במה שקורה אצלך בבית. את באמת חושבת שבן אדם שנותן לך בוקס לבטן יכול להיות אבא טוב לילדים??? את שומעת את עצמך? תנסי לבדוק מה היית אומרת לחברה שלך או לאחותך אם היא היתה מספרת לך דבר כזה על עצמה כדי להיות קצת יותר אובייקטיבית למצב שאת נמצאת בו. תשקמי את עצמך בזמן שהוא במעצר ותעופי משם כמה שיותר מהר!!! הזייה בעייני שאת מנסה לשכנע את עצמך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2024 בשעה 22:36
רק את יודעת איזה מן אדם הוא והאם ניפחת מדי או שדייקת במשטרה והאם את מייפה עכשיו את המציאות רק בגלל שקשה לך לבד. את צריכה להיות ישרה ואמיתית עם עצמך. זה לא מגיע לך- גבר שנותן לך בוקס בבטן? שמתסכל אותך כל כך עד כדי כך שאת קופצת מרכב. גם אם את לא שה תמים ואולי מגיבה באימפולסיביות לפעמים- גבר נורמלי לא היה נותן לך בוקס ולא מביא אותך למצבים כאלו שאת חשה נאנסת. קחי דף ועט ותחשבי. אל תרחמי עליו. יש לו חלק גדול במעשים. טיפ שני- אל תייסרי את עצמך. תסמכי על בית המשפט ועורכי הדין. יש לו הגנה. אם הטיעונים שלו טובים, שופט יפחית מעונשו. תסמכי על הניסיון של השופט, הוא לא פראייר. ולגבייך ולגבי ילדייך- תהיה שלמה עם עצמך את תצליחי .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2024 בשעה 22:55
תקשיבי ותקשיבי טוב, כנראה שהוא עובד על המוח והרגש שלך חזק מאוד, עד כדי כך שהוא גורם לך להרגיש אשמה! הכלא זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לך וגם לגרביל הזה שאי אפשר אפילו לקרוא לו גבר אם הוא כל כך רוצה להשתקם ולהתיישר, שיעשה את זה בכלא! שילך לעובדת סוציאלית ויבקש שיקום לא שאני באמת מאמינה שזה מה שיעזור כי ברגע שהוא יצא את תשלמי בחייך! את מנסה לחפש תירוצים וכיסוי תחת לכל מכה שקיבלת ממנו את חולה! את צריכה עזרה, את צריכה שיקום מה את מעדיפה שהילדים שלך יהיו יתומים מאמא ואבא בכלא על רצח?! תתעוררי על החיים שלך, אחרת ימצאו אותך בשקית שחורה!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות