היי אני לא מוצאת קבוצה מתאימה אז אשאל פה. איך הכי נכון להקפיא שניצל ? האם לפני הטיגון או אחרי הטיגון? נהיה לי קשה להכין כל יום אוכל ואני רוצה שיהיה לי שניצלים בשלוף למקרה חרום. ואשמח גם לעצות לגבי איך להכין קציצות מבשר טחון ולהקפיא אותם לפעם הבאה שארצה לבשל בסיר
אמהותאמהות
💬24 תגובות

תגובות (24)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2024 בשעה 13:16
עדיף לפני טיגון להכין ולהקפיא ופשוט לטגן/להכניס לתנור ולאכול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2024 בשעה 13:17
שתי הדרכים סבבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2024 בשעה 13:19
וקציצות את יכולה לטגן ולהקפיא בלי רוטב וגם להכין נגיד עם רוטב עגבניות ולהקפיא עם הרוטב זה גם יוצא סבבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2024 בשעה 13:19
אני מקפיאה מוכן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך