באיזה גיל חשפתן למאכלים אלרגנים? ואיך חשפתן אגוזים קשיו ופקאן וכו'?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במאי 2024 בשעה 08:48
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במאי 2024 בשעה 08:51
תחשפי בשעות שיש רופא רק בבקרים זה מה שלדעתי הכי חשוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במאי 2024 בשעה 08:54
מגיל חמישה חודשים... אגוזים וכאלה התחלתי משרדיה שזה בעצם שקדים ואז פשוט שאר הדברים במצב טחון שהוספתי לאוכל רגיל שהבאתי. בעקרון עד גיל חצי שנה אלרגניים הרציניים הם כבר היו חשופים אם זה בוטנים שקדיה ביצים טחינה וכו'....

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך