מכינה עוף ברוטב אדום ושמתי לב שהעוף הוציא דם לרוטב תוך כדי הבישול.. זה תקין? הקטנציק בן שנתיים גם אמור לאכול מזה. התבשיל לפח או שזה בסדר?
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי20 במאי 2024 בשעה 09:53
דם?? לא כל כך הגיוני
אם את רואה צבע יוצא מהעוף בד"כ זה יוצא מהעצמות וגם זה לא באמת דם זה רק בצבע של זה
בכל מקרה ברגע שזה עובר בישול מלא זה בסדר גמור אין לך מה לדאוג
משתמשת פורטי20 במאי 2024 בשעה 10:04
אחרי בישול אין מה לדאוג.
זה לא דם זה מה שנקרא חלבון בשר המוגלובין שנשאר אחרי הכשרת הבשר. ויוצא בבישול ביחד עם כל הנוזלים.
משתמשת פורטי20 במאי 2024 בשעה 10:30
תקין נשמע
אם את לא רוצה שיקרה להבא תבשלי בנפרד רק במים לאיזה לחצי שעה או לצרוב טוב לפני הבישול