בחיים לא חשבתי שאני ארגיש את תחושת הבדידות, תמיד הייתי מוקפת בחברות ושומרת על קשרים. אני מאוד מאמינה במשפט עדיף איכות על כמות, ויכולה לספור על יד אחת חברות אמיתיות שלי. ולצערי לאחרונה 2 ״חברות״ שלי מגיל 16 פשוט הכניסו לי סכין בגב. כבר כמה ימים שלא מפסיקה לבכות, לא נפגעתי ככה בחיים. מרגישה כל כך בודדה. אני בהריון וממש עוד רגע הולכת ללדת, ומנסה להתנחם שהתינוקת שלי תהיה החברה הכי טובה שלי ושיש לי את בעלי. אבל עדיין מרגישה הכי לבד בעולם… מפחדת להיכנס לדיכאון, והעצב והתחושת בגידה לא עוזבת אותי. תודה שקראתן עד לכאן, כיף לפרוק כאן לפעמים 🤍
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2024 בשעה 16:25
נשמע קשה אבל ממש מבינה אותך אני נשארתי עם חברה אחת טובה ואחותי וכמובן בעלי וכן זה ממש קשה שאין חברות לספר להם ולשתף או סתם לצאת ביחד מאיזה אזור את?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2024 בשעה 18:53
אני כל כך מבינה אותך. אני ממש במצב דומה. מרוב שכולן בטוחות שיש לי מלא חברות, אני פשוט לבד. וגם אחותי שתמיד הייתי לצידה בכל סיטואציה, בחרה לפתח קשר הזוי עם חברה ופשוט שכחה מקיומי. מוצאת את עצמי לבד באישפוזים. עברתי לאחרונה שאיבות החזרות הריון והפלה. אבל יותר מהכל כאבה לי הבדידות. מייחלת ליום שזה ישתנה, ואנשים יפסיקו לשפוט ולהירתע בגלל מראה או מעמד כזה או אחר. מאחלת לך למצוא חברה ויכולה לתת לך תקווה, תינוקות, זה תירוץ מושלם להכיר חברות. בגינה, בג'ימבורי, בכל מיני נקודות מפגש. אולי תזכי בסוף בשתי חברות טובות.. בתינוקת ובמי שתכירי דרכה.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך