בנות אני רוצה להתחיל איזשהו קורס בקוסמטיקה ולא יודעת במה ... מה נראה לכן שיש הרבה כסף והכי שווה לעבוד בו? איפור ציפורניים גבות אני ממש מתלבטת כי אין משהו שאני ממש אוהבת ואין לי ניסיון בכלום צריכה להתחיל ללמוד מאפס . חשבתי בהתחלה על איפור וגבות אבל זה לא כמו ציפורניים שהלקוחות חוזרות כל חודש . איזה קורסים אתן ממליצות ללמוד ? כמה עולה ? איפה נמצא ? הבנתי שזה יכול להגיע ל12 אלף ויותר . אשמח להמלצתכן!
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2024 בשעה 06:03
יותר מ50 אחוז היום עושות לק גל וגבות כשבכלל אין להן את התשוקה לזה ולא מבינות בזה בשיט מיותר ללמוד משהו שלא אוהבים או רוצים בגלל ההכנסה למי כיף לקום לעבודה שלא אוהב?!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2024 בשעה 06:21
אני הייתי כמוך בדיוק ולמדתי ציפורנים איפור שעווה גבות פתחתי כזה בבית וממש לא הצליח לי אולי אחת לשבוע הייתה לי כי בעיר שלי יש מלא מלא אבל מלא בתחום הזה ואז הפסקתי וחזרתי לעבוד רגיל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2024 בשעה 06:39
אני עצמאית בתחום שונה ולא קשור בכלל וגם בתחום שלי יש ימלא ? אז למה שיבחרו בי? צריך לעבוד קשה בשביל זה ומי שמתמידה ונותנת את כולה בסוף מצליחה. בכל מקרה לא הייתי ממליצה ללמוד משהו שאת לא אוהבת , וגם לדברים האלו צריך שתהיה יד אומנותית ואם אין לך כזו את לא באמת תוכלי להגיע לבנות שלוקחות 200 ש״ח לציפורניים כי העבודה שלך לא תהיה בהתאם בואי נחשוב יחד מה את אוהבת ? מה את נהנת לעשות? איזה תחום מעניין אותך?