לא ניסיתי הרבה, אבל בכמה פעמים שהכנתי עוגה עם דף סוכר עליה, שמתי את הציפוי מיד אחרי שהעוגה יצאה מאפייה, ואז למחרת שמתי את הדף סוכר לפני שלקחתי אותה ליום הולדת בגן, והדף נדבק מעולה
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 18:28
לא את לא יכולה לעשות את הדף הסוכר היום אם זה למחר כי הדף סוכר סופח את הנוזלים במקרר וזה יהרס לך עדיף שתעשי כמה שיותר קרוב למועד היומולדת ואם את תכיני את השוקולד היום אז הדף סוכר פשוט יהיה מונח על השוקולד ולא ידבק אז עדיף שתעשי את זה מחר את שניהם זה עניין של בדיוק כמה דקות
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 19:16
אף פעם לא השקעתי יותר מדי מחשבה. הכנתי עוגה רגיל, ובבוקר פשוט שמתי דף סוכר וקישטתי מסביב עם סוכריות וקצפת וזהו.