יום הולדת שנתיים מחר לילדה! קניתי דף סוכר ובחיים לא השתמשתי בזה. הבנתי שאני צריכה להמיס צימקאו לבן ולשים בצד שנדבק לעוגה. כמה שאלות. 1. האם אני יכולה להכין את הדף סוכר והצמיקאו היום ומחר רק להדביק על העוגה? 2. האם אני חייבת להכין את הרוטב שוקולד של העוגה מחר או שאני יכולה לשים על העוגה היום כבר את הרוטב , ומחר רק להדביק את הדף? זה יידבק לי או שאני צריכה שהרוטב יהיה לא מוצק?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 18:05
מכינה את העוגה היום עם הגנאש שוקולד (עושה מריר או חלבי?) עדיף שיהיה כמה שיותר יציב (ממליצה על מריר יחס של אחד לאחד עם השמנת) לשמור את העוגה במקרר לילה, מחר בבוקר לשים שכבה דקה של צימקאו על הדף סוכר וישר על העוגה לפני שהוא מתקשה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 18:06
בעקרון אם את עושה גנאש מריר את לא זקוקה צמקאו.. אבל אני לא ניסיתי (קונדיטורית)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 18:27
אני עושה רוטב פשוט שוקולד מריר עם מים. את ממליצה לי להמיס אותו עם שמנת?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 18:28
את מתבלבלת. דף סוכר צריך לשים על קצפת. דף טרנספר דורש המסה של צימקאו לבן...

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך