אם יש לי הרבה אבוקדו בשלים. אפשר לרסק את זה ולטבל עם מיץ לימון ,מלח ולהקפיא או שזה יהיה מגעיל אחרי הפשרה ? משהי ניסתה ?
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 12:00
יהיה מגעיל. תעשי גוואקמולי, סלסה עגבניות וציפס טורטיה ותזמיני חברים לערב מקסיקני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 12:00
כמובן לא לשכוח טקילה (אם את לא בהריון 😂)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 12:09
אפילו במקרר אי אפשר לשמור אבוקדו הוא מתקלקל מהר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2024 בשעה 12:39
בסופרים ראיתי שמוחרים ממרח אבוקדו קפוא לכן שאלתי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך