היי בנות תגידו יש שיטה איך להכין פופקורן בסיר שיצא רך וטעים?
בא לי להכין וזכור לי שמלא פעמים הכנתי ויצא לא משהו
הריון ולידה
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי12 במאי 2024 בשעה 18:03
אני שמה את השמן שכבה של כמעט סנטימטר בסיר ושמה 4 גרגירים על אש בינונית, כשכולם מתפוצצים מוסיפה שכבה שטוחה של גרגירים ומלח מערבבת את הסיר מידי פעם וזהו
אם את רוצה שיצא לך ממש טעים את יכולה לשים את התבלין חמאה ומלח של הסינמה אפשר לקנות בחנויות תבלינים ובכלל מושלם
משתמשת פורטי12 במאי 2024 בשעה 18:06
אני בדיוק מכינה לבעלייייי
שמה שכבה דקה של שמן מחממת קצת
מוסיפה גרעינים אבל שכבה שטוחה שלא יהיו אחד על השני
מכסה
נותנת להם להתפצפץ כשאני סופרת בערך 5 שניות בין פצפוץ לפצפוץ מכבה את הגז
מפזרת מלח חמאה ומוכןןןן🫶🏼
משתמשת פורטי12 במאי 2024 בשעה 18:10
תנקיו בנות
משתמשת פורטי12 במאי 2024 בשעה 18:11
גם נתתם לי רעיון להוסיף אז אני בכלל הולכת להתפנק 😂😋
איזה חשק יש לי