היי בבקשה מי שזה רלוונטי לה ויכולה לענות על זה אשמח מאוד. זה לגבי ocd. אשמח לדעת מי שיש לה ocd האם היא עברה פגיעה מינית כלשהי או לא .
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במאי 2024 בשעה 09:26
מה הקשר ? באמת בקטע שלהביו .. יש לי ocd וממש לא עברתי פגיעה מינית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במאי 2024 בשעה 09:33
זה לא מחייב שאם יש לך ocd עברת פגיעה מינית . אבל לא מעט שיש להם ocd עברו פגיעה מינית. כמובן שיש הרבה סיבות להתפרצות של ocd. כמו גנטיקה . כל מיני טראומות , הורים שהיו קשים מדי בתחומים מסוימים וכו'. אותי ספציפית מעניין כאלו שכן עברו וסובלות מocd. הקשר הוא שכאשר התחושת בטחון של מתעררת מפגיעה מינית או כל דבר אחר המוח שלך יעבוד שעות נוספות בשביל להשיג את התחושת ביטחון הזאת חזרה ולכן יחפש כל מיני אישורים או טקסים שירגיעו לטווח הקצר אבל לא לטווח הארוך.המנגנון הזה נפגע.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

היי , גילינו על ההריון לפני כמה ימים , בהריון הקודם סיפרנו לחמי וחמתי מיד לאחר בדיקת הדופק, חמתי ישר עשתה לחץ על זה שנספר גם לשאר האחים, ועניתי בנימוס שזה עוד מוקדם ושנחכה עד השקיפות עורפית . כל פעם שנפגשנו איתה היא שאלה ושאלה ודחפה ושבת אחת היא כבר עברה את הגבול וממש רבה איתנו שנספר ברמה שבסיום הארוחה יצאתי ובכיתי את חיי , הריון ראשון למה שמישהו יגיד לנו מתי לספר ויקבע לנו בלי לכבד את הרצון שלנו. כעת בהריון שני שוב עלה הנושא בפני בעלי והוא אמר מאמי כדי שלא נהיה שוב בסיפור הזה עם אמא שלי בואי נספר ישר בבדיקת דופק לכולם. גם להורים שלי וגם לאחים שלי , כמובן שלא האמנתי למה שאני שומעת, כל כך הרבה מפח נפש נגרם לי בהריון קודם, שהוציאו לי את החשק לספר, שסיפרתי הרבה לפני שתיכננתי ושרציתי לספר. בעלי טוען שזה הריון שלו כמו שזה הריון שלי ושאין הבדל אם אני זאת שההריון מתפתח בתוכי , כי רציתי לספר לאחותי שהיא החברה הכי טובה שלי והוא אומר לא עד שלא מספרים לאחים שלי את גם לא מספרת לאף אחד . רבנו עכשיו פיצוצים על החלטה שהייתה אמורה להיות שלנו, שאף אחד לא אמור להתערב בה ולקבוע לנו מתי לספר ! תודה למי שקראה עד כאן , מה אתן חושבות ?
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות