איך מכינים טעימות? עוד שבוע וחצי צריכה להתחיל ואני בלחץ כי אני אמא בפעם הראשונה
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2024 בשעה 06:46
תתחילי בקישוא לבשל אותו מהמים המורתחים של הילד עד שמתרכך ואז תמעכי בלי תבלינים לא מלח לא שמן לא כלום יש היום מכונות שגם מאדות ומבשלות וגם טוחנות שווה לברר אחר כך תשלבי כל יום רק אחר בטטה ירק אחרון אחרי שתעברי על ירקות תמשיכי לפירות שימי לב שאסור פירות טרופים אננס קוקוס וכו.. פעם ביום ירק פעם ביום פרי אחרי שעברת על הפירות תתחילי לשלב בשר או עוף בבישול עם הירקות /כמו מרק ובשלב הזה אני נותנת כבר הכל גבינה, פנקייק הכל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2024 בשעה 07:12
לי אמרו דווקא מבטטה גזר דלעת כול 3 ימים לשנות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2024 בשעה 08:13
קודם כל יש ספר מעולה שנקרא טעמים ראשונים. אפשר גם לקחת קורס קצר של הכוונה לטעימות, זה מה שעשיתי עם הגדול שלי. אני ממליצה גם לקנות בייבי קוק שממש ממש מקצר את כל התהליך, שירת אותי נאמנה שני ילדים. לגבי הטעימות, פעם היה נהוג לחשוב שעדיף להתחיל מירקות אבל זה ממש לא נכון וזה באמת לא משנה ממה מתחילים. הפירות/ירקות הראשונים זה בטטה, תפוח, גזר, קישוא, אגס. מאדים וטוחנים למרקם של גרבר ונותנים שלושה ימים 2-3 כפיות ביום, זה לא מחליף ארוחה אלא בודק מוכנות של ילד ותגובה למרקם שונה. וכמובן החל מגיל חצי שנה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך