בנות הכנתי פסטה אדומה ושמתי את המים של הפסטה בתוך הרוטב.. ראיתי את זה לפי מתכון שככה עשו שיהיה עמילן ברוטב של הפסטה , בקיצור עשיתי את זה אבל לא שמתי יותר מידי כי הפסטה ממש מרגישה שומנית בטירוף.. יצא טעים אבל ממש שומני.. זה לא בריא עמילן ? לא כדאי לתת לילדה שלי שבת שנה וחצי לטעום מהדבר הזה?
אוכלאוכל
💬25 תגובות👍2 לייקים

תגובות (25)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2024 בשעה 21:14
https://youtu.be/uFtbq2-WY4I?si=0IEJBf0AZoU1uo4l הנה הקישור למתכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2024 בשעה 21:15
*ושמתי יותר מידי ניראלי מהעמילן בתוך הרוטב של הפסטה 🤦‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2024 בשעה 21:16
אולי הייתי צריכה להכין פסטה רגילה בלי לשים בכלל מהמים של הפסטה שזה העמילן ועכשיו הפסטה שומנית בגלל זה 🙄
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 במאי 2024 בשעה 21:19
הכל טוב תני לה וזה כן טוב לשים מהעמילן פשוט לא מלא מלא אבל תני לה בכיייף

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך