שבוע 39 וחמתי זונה!!!!!!!! אני שונאת אותה אם הייתה לי אפשרות לפרק לה את הפרצוף במכות הייתי עושה את זה! ובעלי עוד יותר זבללללל מה שהיא אומרת זה קדוש מה שהיא רוצה הוא עושה אנחנו גרים צמוד אליה והיא חולת שליטה מטומטמת אם נותנים דעה שלא דומה לשלה זה ישר תקיפות וכמובן שזה כולל אם היא יכולה לקחת את הילדים *שלי* איתה ואם אני לא מסכימה זה אוי ואבוייייייייי (אנחנו לא מדברות בגלל זה כבר שבוע) באים מהקניון היא פותחת לבדוק מה קניתי בתוך השקיות עד הפריט האחרון!!!!! אני הופכת למשוגעת!!! אני עצבנית אני בוערתתתתתתת באלי להתפוצץץץץץ כבר!!! והחסר תועלת הזה היא כל היום יורדת עליו ומתמרמרת על כמה אני לא בסדר והוא ? שותק! גולםםםםםם !!!! פמוט יותר מועיל ממנו!!!!!
הריון ולידההריון ולידה
💬32 תגובות👍1 לייקים

תגובות (32)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2024 בשעה 13:56
עצוב שזה המצב. מציעה לך לעבור דירה ולהתרחק ממנה כדי שזה לא יגיע למצב של פירוק הזוגיות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2024 בשעה 14:01
קודם תעברו מקום דבר שני את יכולה לערב את ההורים שלו וגם לשבת לדבר איתה להסביר לה שהילדים שלך לא מגיעים לכל ידים אם היא רוצה ילדים שתביא מעצמה ותפסיק להיות זונה ולהיכנס לפרטיות שלך את לא מוכנה שתתפוס מרחק מימך ואת יכולה גם לדווח למשטרה על זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2024 בשעה 14:05
וגם דברי עם הבעל שלך שאת לא מקבלת את זה אני אותו הדבר כמעט כמוך רק שזה מדובר אצל אמא של הבן זוג שלי שהיא זונה ובפרוש אמרתי לו הילד לא מתקרב אליה ועוד שעכשיו ילדה בדרך כל עוד אני לא נמצאת הילדים לא אצלה ולא בקרבה בהתחלה לא הבין מצא את עצמו שלא רואה תילד עד שלא יחליט בסוף הגיע להחלטה וחזרתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2024 בשעה 15:51
אני כלכך מבינה אותך!!!!! ואי הלב שלי יוצא אלייך אלוהים יסלח לי חמתי שנאת חיי! אני חושבת שקודם כל תדברי עם בעלך. תסבירי לו ותאמרי לו שאם הוא רוצה או לא הוא צריך להיות שם בשבילך. ושהוא לא יכול לתת לאמא שלו לדבר אלייך איך שהיא רוצה!! זה לא עובד ככה בכלל. זאת חוצפה. תעברו דירה ! זה יכול לגרום לפירוק הנישואים שלכם!!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך