בנות אשמח שתסייעו לי ב2 נושאים אני בהריון שני שבוע 19+4 לפני כשלושה ימים הרגשתי תנועות פעם אחת בצהריים ומאז לא מרגישה, האם זה בסדר ? דבר שני לא יודעת איך אבל שכחתי לעשות את הבדיקת דם של החלבון עוברי האם רלוונטי כבר לעשות בשבוע זה ? הסנתי שזה לא מדוייק .. מה אתן אומרות ?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2024 בשעה 18:33
איזה שילה יש לך קידמית או אחורית ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2024 בשעה 18:34
כן ממש בסדר. בשבועה זה לא מרגישים תנועות סדירים וזה למה מתחילים מעקב תנועות רק בשבוע 27. אני לא התחלתי להרגיש תנועות סדירות עד לשבועה 25 בערך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2024 בשעה 18:40
אבל אני בהריון בהראשון כבר משבוע 17 הרגשתי כל יום היתה לי שיליה אחורית ועכשיו יש לי קידמית והרגשתי אולי כמה פעמים בודדות ואני גם ממש חוששת אז לחכות עוד קצת ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באפריל 2024 בשעה 19:01
יש לך עוד איזה חודשיים עד שאת אמורה לעקוב אחרי תנועות עד אז את יכולה להרגיש יום כן יום לא חצי יום כן חצי לא וזה תקין העובר קטן ויש לו מלא מקום

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך