הי בנות, רק פה אפשר לפרוק קצת, אני נשואה + ילדה ב"ה ,העניין הוא שאני מרגישה בודדה ,אין לי חברות קרובות באיזור שלי שאפשר לבלות איתם, יש לי כמה מחוץ לעיר, אבל בא לי משהי מהאיזור שלי ואני לא מצליחה ליצור קשרים ולחזק אותם לחברות, כול החיים שלי אני ככה, רק אציין שאני לרוב לא מתערבבת עם השכונה ככה יוצא ,אני עובדת בעבודות טובות כך שאין לי חברות משותפות בעבודה וכו', בלי להיתגאות אני בחורה מצליחה בלימודים וגם בעבודות, אולי זה גורם לריחוק של הבנות ממני, אולי מקנאות בי? או שאני לא חושבת שברמה שלי וככה אני לא משקיעה ליצור קשר?.. אני באמת מנסה להבין מה מרחיק את הבנות ממני..? קציתי רק לפרוק.
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2024 בשעה 10:36
אולי את מתנשאת מעל כולן לא בכוונה ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2024 בשעה 11:14
גם אני טיפוס כזה. (בלי כל המצליחניות. אני די ממוצעת בקטע הזה, אבל אני סוג של Sigma woman.) אני לא חושבת שזה נובע מקנאה. אני פשוט מכירה את עצמי ויודעת שיש לי חרדת נטישה ולכן אני משאירה חברויות על בסיס רדוד בלי קשרים עמוקים של חברות ארוכת טווח ועמוקה. תנסי לבדוק עם עצמך מה הסיבה. אף אחד לא מכיר אותך טוב כמוך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2024 בשעה 11:19
אני לא מתנשאת, להפך אני אומרת שלום לכולן בכללי מכירה הרבה בנות אבל זה פשוט לא מתקדם לקשר טלפוני או חברי.. בובית אני יודעת על עצמי שיש לי אטימות רגשית אולי בגלל זה אני לא מפתחת קשרים עמוקים כדי לא להיפגע? העניין הוא שזה מאוד מפריע לי שאין חברות ואני באמת אוצה לעבוד על זה, רק לא יודעת מה לעשות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

רק פורקת שאני עצבנית!!!! הבן שלי נולד לפני שנה, מאז חמותי האובססיבית כל פעם שאמא שלי היתה איתו היא היתה מתעצבנת, עוקצת אותה, מחממת את בעלי עליה. ולמה ? כי היא קנאית!! בפדיון של הילד, היה פיצוץ מטורף. כי חמותי לא שיחררה מהילד ואז שמעה את אמא שלי ואחותי מדברות על זה, ואז היה ממש ריב. מאז היא ואמא שלי רק ביחסים של שלום שלום לאמא שלי יש משפחתון אז הילד אצלה. וכל לכלוך הכי קטן ישר אומרת לבעלי מזה איך היא שומרת עליו. או שכל הזמן עוקצת אותי ואומרת מתי את מעבירה אותו לגן איכותי. עכשיו, אחותי מתחתנת עוד שבועיים, ושבוע לפני חמותי עוברת דירה. חשבתי מין ההגינות שהם יבואו לחתונה אפילו לכבד להגיד מזל טוב משהו, לשנות את היחסים קצת. והם סימנו היום באישורי הגעה שהם לא יגיעו. וזה פשוט מרתיח אותי!!! אמא שלי כל חג ניסתה לעשות שלום, אם זה לשלוח חג שמח, ואם זה לשלוח משלוח מנות. ולשום דבר מיזה חמותי לא הגיבה!! עכשיו לחתונה של אחותי אני מתכננת לקחת את הילד. והיה לי עם בעלי על זה ויכוח גם. בעלי אומר לא לקחת את הילד כי אמא שלו אמרה שלא כדאי. ואני התעצבנתי ואמרתי איזה מין דבר זה שהוא לא יהיה בחתונה של דודה שלו??? הם מכורים אחד לשניה. ואמא שלו הכלבה עשתה לי את המוות, כל הזמן שלחה לי מחקרים מה מוסיקה רועשת עושה לתינוקות, והיא אמרה לי אני אשמור עליו אל תקחי אותו. וחשבתי שבסוף פניה יהיו איכשהו לשלום, ותסמן שהיא מגיעה עכשיו זה שחמי וחמותי לא באים לחתונה קצת דופק אותנו. כי מצד אחד מאוד חשוב לי שהילד יהיה בחתונה ומצד שני, איך אעביר איתו את כל הערב ?? תיכננתי שחמי וחמותי יחזירו אותו סביבות 10/11. קיצר אני עצבניתתתתתתת ואני ממש שונאת אותה, בעלי אומר שהם הודיעו שהם לא באים כי שבוע לפני עוברים דירה. ואני יודעת שזה תירוץ מטומטם כי לא יקרה כלום אם תבואו לשעתיים שלוש , נטו לכבד!! באלי לדבר על זה עם בעלי שנפגעתי, אבל יודעת שנריב כסאח אני והוא כי הוא תמיד מגן על אמא שלו. גם אם היא תקלל אותי מולו, ישר הוא יגיד היא לא התכוונה. הוא גם יגיד שזכותם לא להגיע אחרי שנפגעו בפדיון של הילד. קיצר אז אני רותחת ואין לי למי לפרוק.
הריון ולידההריון ולידה
💬15 תגובות