פליז מתכון לקציצות רעות אווריריות וטעימות
תמיד יוצא לי קשה אוףףףף מה צריך לעשות בשביל שלא יהיה קשה יש לכן סודות?? ניסיתי אבקה אפייה עדיין לא הכי רך והתבלינים איזה עדיף??
הריון ולידה
💬13 תגובות
תגובות (13)
משתמשת פורטי19 באפריל 2024 בשעה 01:52
רכות*
משתמשת פורטי19 באפריל 2024 בשעה 03:29
פירורי לחם וביצה, ולקצון ירקות לבפנים אני שמה גזר בצל וקישוא
משתמשת פורטי19 באפריל 2024 בשעה 03:34
מה שנ.ק כתבה.
בנוסף, לא לעבד את העיסה יותר מידי (לערבב רק עד כדי איחוד החומרים) כי זה גורם לחלבונים להיקשר והקציצות נעשות קשות.