אתן נותנות את זה לתינוק שלכן? ומאיזה גיל??
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2024 בשעה 09:32
בטח את האמת בבת הראשונה חיכיתי התחלתי בגיל 6-7 חודשים אבל עם השנייה התחלתי כבר בגיל חמישה חודשים לפעמים אני מכינה כאלה גם לבד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2024 בשעה 09:36
זה בריא? או שעדיף להכין בבלנדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2024 בשעה 09:45
תמיד עדיף להכין בבית אבל זה נחמד לקחת לבחוץ וכאלה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2024 בשעה 10:01
צמיד עדיף להכין ביתי. לפני בערך חודש התפרסם נייר עמדה שלא ממליץ לצרוך מוצרים כאלה (התמקדו בשקית עם הקשית). יש הרבה סיבות: 1. אין תוספת סוכר, אבל תהליך העיבוד של הפרי והשימור שלו גורמים לסוכר הפרי להיות יותר זמין. 2. מאבדים סיבים תזונתיים בתהליך הייצור 3. גורם לבררנות אכילה כי הילד לא מכיר את הפרי ולא נחשף למרקמים וצורות אכילה. 4. עלול להפריע בתפקוד הפה בגלל צורת אכילה לקויה ולא מתנסים בלעיסה שונה. 5. אין תקשורת בין ההורה המאכיל לילד (ממליצים שאם משתמשים בשקית עם הקשית אז להעביר לקערה ולהאכיל עם כפית) 6. חומרים לא בריאים שנצאאים בפלסטיק ועוברים עם המזון לילד. 7. איכות הסביבה בגלל שאריות של חומר שלא מתכלה. 8. האכילה היא מהירה מאוד, לא שמים לב שכמות גדולה של תוכן נבלעת. יש מצב שיש עוד ששכחתי להגיד. שורה תחתונה - לא מומלץ. ואם כבר משתמשים אז לעיתים רחוקות למשל בנסיעות ארוכות. אני נתתי לילדה שלי (לא על בסיס קבוע) ואחרי מה שאמרו אז הפסקתי.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות