הי, פעם ראשונה הקפאתי שניצל, עם הציפוי רק לא מטוגן עדיין. איך הכי טוב להכין אותו? להפשיר לגמרי ואז לטגן?
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2024 בשעה 15:46
להפשיר ולטגן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2024 בשעה 15:57
כן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2024 בשעה 16:00
אחלה . תודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2024 בשעה 16:17
אני מפשירה ומטגנת , לוקח הרבה פחות זמן להפשיר מאשר חזה עוף נקי בלי כלום

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך