למי שמבינה באפייה.. למה אני לא מצליחה להקציף ביצים כמו שצריך?? שיצא אוורירי ויציב. הביצים בטמפרטורת החדר, הפרדתי בשיא הזהירות בין החלבונים לחלמונים שלא יברח הצהוב, מוסיפה סוכר. מתחילה ממהירות איטית לבינונית והדרגה ואז מהיר. (מיקסר ידני). אז למה אין לי קצף טוב (ובגלל זה נראה לי העוגה יוצאת טיפה דחוסה, כי ההקצפה לא יוצאת לי וואו)
אוכלאוכל
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2024 בשעה 17:39
יכול מאוד להיות שזה איטי מדי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2024 בשעה 17:42
תתחילי להקציף את החלבון עד שנהיה קצף ואז סוכר .. אולי את גם מערבבת את המסה יותר מדיי ואז זה גורם לעוגה להיות דחוסה מלא סיבות למה זה קורה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2024 בשעה 17:42
תנסי להוסיף את הסוכר בהדרגה וישר להתחיל עם מהירות גבוהה במיקסר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2024 בשעה 17:44
כמה סוכר על כמה ביצים? יכול להיות שהיה מעט שומן בכלי אם יש טיפת שומן החלבונים לא יוקצפו

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך