כמה זמן אחרי הפתיחה של קופסה חדשה אתן אוכלות בולגרית כזו? אני מאמינה שיום יומיים צריך להיות סבבה ואחרי רק מבושל
הריון ולידה
💬10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 09:45
מה אני אוכלת רגיל גם שבוע אחרי ולא חשבתי שיש עם זה בעיה…
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 10:28
אם את בהריון אז מומלץ שלא לאכול בכלל. רק מבושל
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 10:29
הגבינה הזאת עלולה להגיע מזוהמת כבר מהמפעל (המים המלוחים עוזרים לשגשוג חיידקים)
אז בתכלס בהריון זה לא ממולץ, אלא אם כן את מבשלת לרמה שיוצאים אדים
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 10:44
ההנחייה של משרד הבריאות זה לא לאכול בולגרית לא מבושלת/אפויה בכלל. יש ליסטריה במפעלים (לפחות פעם בשבוע מוצאים לסטריה באחת המפעלים בארץ וזה כשיש די מעט ביקורות) לכן ההנחיה היא לא לצרוך בכלל.
אם זה מקופסא סגורה יש פחות סיכון מקופסא פתוחה אבל סיכון קיים.
בגלל שליסטריה גורמת לנזק חמור לעובר אני לא לוקחת סיכון. אבל כמובן שכל אחת מה שמתאים לה.
אני ממש מחכה עוד 3 שבועות לאכול סלט עם בולגרית😆