כל החיים השפתיים שלי בנרתיק היו סגורות, מאז ההריון הם פשוט התחילו להיפתח וחלק מהשפתיים הפנימיות מבצבצות החוצה, זה תקין? השפתיים החיצוניות עכשיו כל הזמן פתוחות וזה ממש לא נעים גם עם תחתונים ומכנסיים אם אני מרימה גבוה מידי.
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 05:18
ברור שזה תקין אצלי השפתיים ככה כל הזמן ולא רק בהריון .. זה איבר הוא משתנה כמו כל איבר גוף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 05:20
כן אבל אני חושבת שאולי פשוט יש לי צניחה או משהו, כי זה לא מרגיש לי תקין שדווקא בזמן ההריון זה קורה, ממש בולט ונפוח, הסתכלתי מקרוב עם פלאש וגם יש קצת סימנים כחולים בפנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 05:45
תקשיבי את כאילו קראת את המחשבות שלי רציתי להעלות פוסט כזה בלילה אבל בגלל טמטמת הריון וחוסר שינה נשאבתי לטקטוק ושכחתי,אצלי סיטואציה כמעט 1 לאחד כמוך,גם אצלי תמיד היו סגורות יכולת לראות משהו רק אם פותחת עם האצבעות ואתמול סתם הסתכלתי עם מראה ופלאש כי קצת כאב לי וראיתי שההתחלה של השפתיים קצת התנפחו כנראה מהתחתונים ואז קולטת שאשכרה כל האיזור מרגיש כלכך "פתוח" כאילו אשכרה לא צריכה להחזיק לא צריכה לגעת רואים הכל תוך שנייה שזה משהו שבחיים לא קרה ואני כזה 🤔🤔??? זה תקין הדבר הזה?זה אומר משהו על הלידה הקרובה?אולי זה משהו שצריך לטפל בו וכו וכו (גם כן לא יודעת באיזה שבוע את אני ב38 ורק היום פעם ראשונה רואה את זה)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באפריל 2024 בשעה 05:52
גם לי ככה נפתחו , אולי יהיה לנו לידות זריזות בעז"ה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך