בנות מי שמבינה במטבח למה תמיד שאני מנסה לעשות חצילים מטוגנים הם לא מוכנים טוב גם שהם מלא זמן על השמן ולא מוכנים טוב עדיין בהירים , או שיוצאים שרופים ממש ואז יוצא טוב ולא חי איך מטגנים חצילים שיהיו מוכנים טוב ולא שרופים אפשר להבין???? חייבת המלצות רוצה לטגן לשבת 🥲
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באפריל 2024 בשעה 23:32
סבתא שלי מרטיבה אותם ואז עוברת עם נייר סופג ובשביל שזה לא יתבשל בשמן אלא יהיה מטוגן את חייבת לדאוג שהשמן יהיה בטמפרטורה גבוהה ממש כי ברגע שאת מוסיפה את החציל זה מקרר את השמן חמי נתן לי טיפ לחמם גם עוד מחבת עם קצת שמן בשביל שברגע שאת שמה את החציל תוסיפי את השמן החם לשם כדי שזה יקבל מכת חום ויטגן (כמובן שהכל בזהירות רבה) !!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באפריל 2024 בשעה 23:34
וואי תודה רבה אני אנסה 🙏🏽 אני כבר משתגעת לא מצליחה אלף ניסיונות עשיתי לחתוך אותם בינוני או כמה שיותר דק?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באפריל 2024 בשעה 23:34
עדיף כמה שיותר דק בשביל שלא יהיה הרבה זמן בזמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באפריל 2024 בשעה 23:34
בשמן*

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות