היוש
איך מכינים תבשיל גולש טעים?
שיהיה מלא בטעמים ועשיר
מדברים על הכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי2 באפריל 2024 בשעה 05:37
אנחנו ממש אוהבת לעשות ככה. תקחת סיר ולחמם עם טיפה שמן. לשים בפנים את הגולש ולסובב לכול הצדדים ממש לחצי דקה ע"ש שמקבל צבע ואז להוריד את הבשר. לחתוך מלא בצל (2 או 3) ל קשתות לא יותר מידי עבות ולשים בסיר ולבשל על ע"ש בינונית עד שהם הופחים לשקופים. בשלב הזה אני אוהבת לתבל. אני אישית שמה סילאן פפריקה אבקת שום תערובת לעוף ירושלמי ופלפל אדום חריף וקמון ומלח. מערבבת מערבבת ומוסיפה בחזרה את הבשר. מעל הבצל ובשר את יכולה להוסיף או מים או מרק עוף (רק את המים) עד שכול הבשר מחוסה אבל לא יותר מזה. ומשאירה את התבשיל הזה על אש ממש נמוכה לכמה שעות. תערבבי ותתעמי אחרי שעה ראשונה אבל ככול עוד את משאירה על האש ונשארו מים הבשר נהיה הרבה יותר פריך וסמיך
משתמשת פורטי2 באפריל 2024 בשעה 05:38
אני מכינה אורז לבן עם זה וכולם עפים אל המנה הזאת. אבא שלי אומר שזה מין פלוף כזה
משתמשת פורטי2 באפריל 2024 בשעה 05:39
את יכולה גם לשחק עם התבלינים. אני ממש אוהבת להוסיף לפעמים מלח לימון טיפה וזה עושה טעם חמוץ חריף מתוק ואיי ממש טעים