אני מכינה לקטנה מרק עדשים כתומות ושמתי רק מלח כורכום קצת ואומרת פייר לא הכי טעים מה אפשר להוסיף אני רגילה לטעמים
מדברים על הכל
💬6 תגובות👍1 לייקים
תגובות (6)
משתמשת פורטי1 באפריל 2024 בשעה 08:47
יכול להוסיף בטטה וגזר שום
משתמשת פורטי1 באפריל 2024 בשעה 08:50
שמתי
משתמשת פורטי1 באפריל 2024 בשעה 17:30
כל מרק טעים מתחיל מגזר בצל וסלרי. אם את טוחנת בנינגה לא ישאר זכר מהסיבים.
ג'ינג'ר ושום מוסיפים המון בריאות.
כורכום נהדר.. אל תפחדי מתבלינים אפילו חוויאג' למרק תופס.
והכי נותן טעם עוף.. גרונות או כנפיים (כמובן אחכ להוציא לפרק ולטחון)
משתמשת פורטי1 באפריל 2024 בשעה 17:34
תבשלי עם שורשים שעושים טעם כמו שורש סלרי ושורש פטרוזיליה
זה גם בריא וגם ממש משפר טעמים
(לזרוק אחרי בישול ולא לטחון כמובן)