היי יוצאת לעבודה בקרוב ומתכוונת לשאוב בעבודה. איך עושים את זה נכון? עם צידנית ? אשמח לטיפים כרגע מניקה רוב היום ושואבת בממוצע בין פעמיים לשלוש בנוסף ומקפיאה
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2024 בשעה 09:55
יכולה לשים במקרר בעבודה בתוך שקיות חלב אם יש מקפיא אז עדיף ואז לקחת את זה הביתה ולהכניס למקפיא או למקרר אם את לא חוזרת מיד הביתה אז כדאי צידנית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2024 בשעה 09:57
מבחינת עבודה שבעצם את מחליפה הנקה השאיבה אז הכל טוב ופשוט שואבת ושמה במקפיא או מקרר שיש לך בעבודה ואם אין או מעדיפה שלא יש צידניות קירור מיוחדות בשביל זה... אישית יש לי בעבודה מקפיא למקרר מכניסה ישר למקפיר מסיימת עבודה ישר לבית מכניסה למקפיא. ככה אני עושה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2024 בשעה 10:33
אני התנהלתי ככה - קצת לפני החזרה לעבודה התחלתי לשאוב שיהיה לי סטוק קטן במקפיא. בגן תמיד היו להם שקיות קפואות בגדלים שונים -חלק של 100, חלק של 30 ועוד כמה באמצע. (חשוב לדעת כמה בערך הילדה אוכלת כדי שתדעי כמה היא צריכה למנה.) יום ראשון - הפשירו לה שקיות מהמקפיא והביאו לה. שאר השבוע היא קיבלה טרי. כל יום שאבתי בעבודה (אני שאבתי פעמיים ביום) ושמתי במקרר. בסוף היום חילקתי לה לבקבוקים (כל בקבוק 120 - זאת הכמות שהיא אכלה). בבוקר הבאתי את זה לגן וזה מה שהיא אכלה. אם היה חסר והייתה רעבה הן היו מפשירות מהמקפיא. אם קראו לי ואמרו שיש לה חום, הקפאתי את החלב הטרי. הייתה לי סלסלה במקפיא עם שקיות חלב (מקפיאים שהשקית שוכבת ואז תופס פחות מקום)והסלסלה הייתה מסודרת לפי תאריכים - התאריך הישן ביותר מקדימה. ככה הסטוק מתרענן ותמיד התוקף טוב. בעבודה שאבתי ובין השאיבות שמתי את החלקים בשקית זיפלוק במקרר (עדיף לשטוף אבל אצלנו זה לא היה נוח). את החלב שמרתי במקרר, ושמתי קרחומים במקפיא ובסוף היום לקחתי בצידנית את החלב עם הקרחומים. בסוף יום - לשטוף טוב את חלקי המשאבה ולעשות סטריליזציה כשצריך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2024 בשעה 10:36
העדפתי לא להכניס את החלב כל יום למקפיא כי במקפיא החלב קצת משתנה והוא קצת פחות טוב. אז העדפתי שהילדה תקבל חלב טרי כמה שאפשר. ביום חמישי הייתי מקפיאה את מה ששאבתי באותו יום. ביום ראשון הבאתי למקפיא של הגן שקיות קפואות מהחלב ה"ישן" יותר. בשאר השבוע - הילדה קיבלה חלב טרי ששאבתי יום לפני. (מותר עד 4 ימים במקרר - אז אם שאבתי ביום ראשון, היא אוכלת את זה ביום שני. אם בסוף יום נשאר בקבוק במקרר אז משאירה לה את זה ליום שלישי ומוסיפה עוד בקבוקים) מקווה שהסברתי ברור.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

היי כולן, התייעצות: יש לי בבית בת שנתיים וחצי ובן שנה וחודשיים. ההריונות והלידות במיוחד האחרונה גרמו לי לפריצת דיסק קשה וכאבי גב יומיומיים שהפכו להיות מי שאני לצערי. מבחורה קלילה וסופר ספורטיבית שרצה ומתאמנת על בסיס יומי הפכתי לכמו נכה. כל היום בבית, סובלת מכאבים ובקושי מצליחה לטפל בילדים - שאיתי בבית ולא במסגרות כי אני לא יוצאת לעבוד בגלל המצב הבריאותי הזה מה שאומר שאין לי אקסטרה 7000₪ למעונות. ככה שהמצב שלי נשמר חרא. אני בונה על הגן שיתחיל בספטמבר כדי להתחיל לשקם את עצמי. היא תהיה בגן, מעון אחד זה עוד נסבל ואז אוכל להעלות הילוך בטיפול בעצמי. כרגע עושה יוגה פעם בשבוע ודיקור פעם בשבוע. עוזר אבל לא מספיק. איפה ההתלבטות? ברצון לעוד ילדים שהולך ונחנק. מפחדת להתחרט בעתיד על שהבאתי רק 2. מצד שני, אם מצבי יחמיר זו תהיה בעיה קשה. מצד שלישי אני בת 30 ותמיד חלמתי על לפחות 4-5 ילדים. בית שמח מלא בצחוק. מניחה ש ה׳ מתכנן לי אחרת. תוהה מה כדאי לעשות? לסגור את הבסטה או כן לנסות להביא עוד כדי שלא יהיו רק 2 לבד. מרגיש לי עצוב רק 2 לא יודעת 😞
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות