אנחנו קונים לפעמים אוכל מאישה דרוזית. היא מביאה מגש של עוף או בשר עם אורז עם קצת ירקות, וחצילים. אני רוצה להכין משהו בסגנון, מה אתן אומרות, להקפיץ את הירקות ולבשל את הכל יחד עם האורז? או להקפיץ בצד ולערבב רק כשהוא שוהעוף מוכנים? בצל וגזר נראה לי סבבה שיעבור גם בישול, אבל החצילים אצל הדרוזית היו כאלה נימוחים וטעימים משהו פסיכי , אני תוהה אם בישול יהרוס אותם
אוכלאוכל
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במרץ 2024 בשעה 11:55
זה נקרא מקלובה תחפשי מתכון באינטרנט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במרץ 2024 בשעה 11:57
https://heninthekitchen.com/blog/2022/11/16/%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%AA/ למשל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במרץ 2024 בשעה 11:58
זה קצת חופר להכין מטגנים כל דבר בנפרד וכו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במרץ 2024 בשעה 12:13
מעולה, תודה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך