מישהי יודעת להסביר מה הסיפור עם גלידה אמריקאית? 😅 נמצאת בארה"ב עם המשפחה ויש לנו מסורת קבועה לצאת לגלידריה פה, ועל מסורת כזו קשה מאד לוותר עד כמה זה באמת לא מומלץ או שזה סתם הלחצות?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2024 בשעה 21:15
הסיפור עם גלידה אמריקאית הוא אותו סיפור של מיץ סחוט. זאת מכונה שצריך לנקות אותה ולא בא לך לסמוך על המוכר הבן נוער שעושה את זה אז עדיף שלא כי זה מלא חיידקים. תאכלי גלידה בגלידריה עדיף.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך