הכנתי קרואסונים בבית ושמתי אותם בתנור על 180 לרבע שעה כשהוצאתי וחתכתי לחצי השכבה הכי תחתונה עוד הייתה נראית חצי לא אפויה אז הכנסתי לעוד 5 דק אכלתי חתיכה אבל זה עדיין נשאר לא אפוי 100% ועכשיו אני בלחץ.. יש אומרים ש100 מעלות לפחות בתנור שורף את החיידקים מספיק האם נכון?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2024 בשעה 09:13
כן זה בסדר אל תדאגי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2024 בשעה 09:18
שחותכים בצק חם מהתנור לפעמיים זה לא ניראה אפוי ... צריך לתת לעוגות או מאפים קצת להתקרר לפני חיתוך

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך