איפה הבשלניותתת היפותתת??? צריכה עזרה הכנתי אסאדו עם הרוטב והירקות כבר במגש ואין מצב אני מחזיקה את השעות בישול עכשיו היתן משאירות את זה למטה במקרר ומכניסות לתנור בבוקר?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:12
כן זה כמו להשרות במרינדה יספוג יותר טעמים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:18
כןןן ברור יותר טעים יהיה ככה יקבל את כל הטעם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:29
ברור ככה עושים הכי טעים יום למחרת לתנור רק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:32
את יכולה לשים על 100 מעלות עד הבוקר אני בישלתי אסאדו עשר שעות יצא נדיר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך