איפה הבשלניותתת היפותתת???
צריכה עזרה
הכנתי אסאדו עם הרוטב והירקות כבר במגש
ואין מצב אני מחזיקה את השעות בישול עכשיו
היתן משאירות את זה למטה במקרר
ומכניסות לתנור בבוקר?
הריון ולידה
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:12
כן זה כמו להשרות במרינדה יספוג יותר טעמים
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:18
כןןן ברור יותר טעים יהיה ככה יקבל את כל הטעם
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:29
ברור ככה עושים הכי טעים יום למחרת לתנור רק
משתמשת פורטי14 במרץ 2024 בשעה 21:32
את יכולה לשים על 100 מעלות עד הבוקר אני בישלתי אסאדו עשר שעות יצא נדיר