איזה מאכלים אפשר להכין להקפיא ולחמם? פוקאצ'ות קציצות שניצלים מה עוד? מחפשת לקצר תהליכים
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2024 בשעה 16:30
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2024 בשעה 16:31
פשטידות לזניות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2024 בשעה 16:35
אצלי לא ממש אוכלי את זה🤦🏻‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2024 בשעה 16:44
בולונז (הבשר המבושל עם הרוטב. את הפסטה מכינים באותו רגע) לזניה לחמים בכללי (לחמניות, חלות, לחם, פוקצות, לחם שום) בורקסים ירקות לבישול (למשל אני קונה כרובית כשיש מבצע, שוטפת ומקפיאה. ואז יש לי להכנה מהירה) שניצלים שמופרדים עם שקית אוכל או נייר אפיה קובה קפוא (לא מוכן, ואז מכניסים ישר למרק ובישול של חצי שעה) קציצות (לא עשיתי אישית. אנשים מבשלים או מטגנים את הקציצות ומקפיאים, וכשרוצים מכניסים לרוטב) עוגיות (למשל עוגת שמרים מיד אחרי אפיה, לעטוף טוב טוב ולהקפיא. או עוגיות בכדורים ואז נשאר רק להכניס לתנור)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך