אחיינים שלי אהבו:
1 בצל גדול
בשר טחון (אני בד"כ משתמשת בסביבות 0.5 ק"ג ל-2 בורקסים ארוכים גדולים)
תבלינים (מלח, פלפל, פפריקה, כמון, כורכום)
רסק עגבניות
אפשר להוסיף גם פטרוזיליה לבשר
הכנה:
לקצוץ את הבצל ולטגן עד להזהבה
להוסיף את הבשר ותבלינים עד שמבושל כמעט לגמרי (שלא יתייבש)
להוסיף 1-2 כפות רסק עגבניות
אם את שמה פטרוזיליה אז את יכולה להוסיף אותה ממש אחרי הרסק
לתת לבשר טיפה להתקרר.. לעטוף בבצק עלים ולתנור בחום של 180 מעלות בין 15-30 דק'
אפשר לשים ביצה ושומשום