יש לכן מתכון לבורקס בשר שילדים גם אוהבים?
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במרץ 2024 בשעה 19:30
אחיינים שלי אהבו: 1 בצל גדול בשר טחון (אני בד"כ משתמשת בסביבות 0.5 ק"ג ל-2 בורקסים ארוכים גדולים) תבלינים (מלח, פלפל, פפריקה, כמון, כורכום) רסק עגבניות אפשר להוסיף גם פטרוזיליה לבשר הכנה: לקצוץ את הבצל ולטגן עד להזהבה להוסיף את הבשר ותבלינים עד שמבושל כמעט לגמרי (שלא יתייבש) להוסיף 1-2 כפות רסק עגבניות אם את שמה פטרוזיליה אז את יכולה להוסיף אותה ממש אחרי הרסק לתת לבשר טיפה להתקרר.. לעטוף בבצק עלים ולתנור בחום של 180 מעלות בין 15-30 דק' אפשר לשים ביצה ושומשום

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך