מתכון פשווווט לעוגה כושית/בחושה??
ועל כמה צריך לאפות..
כל פעם משו מתפקשש לי והבפנים לא אפוי מספיק🤦♀️
לא באינגליש קייק..בתבנית אלומיניום מרובעת כזו
אוכל
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי25 בפברואר 2024 בשעה 18:55
קלילה והכי טובה שיש
משתמשת פורטי25 בפברואר 2024 בשעה 18:55
איןןןן עלללל המתכוניםםםם של עדיקוש!!!!! כנסי אלייה לאתר כל מתכון מושלם. הכל 100%. העוגת שוקולד שלה עם הקוקוס נדירה
משתמשת פורטי26 בפברואר 2024 בשעה 01:30
2 כוסות קמח
אבקת אפייה
כוס סוכר
4 כפות קקאו
2 ביצים
1 כוס מים חמים
3/4 כוס מים פושרים
כוס שמן
לערבב לשים בתנור 180 מעלות עוגה אוורירית מאוד
משתמשת פורטי26 בפברואר 2024 בשעה 10:04
כמעט תמיד אופים על 170-180.
אבל אם תמיד משהו מתפקשש אז אולי משהו בתנור קצת שונה. מה קורה בדיוק? נשרף מלמעלה אבל בפנים עדיין לא מוכן?
אם כן תורידי את החום. כי כל תנור קצת שונה.
אם זה פשוט לא מוכן אז תשאירי ליותר זמן, או תנסי להגביר את החום.
את בודקת עם קיסם עץ, ויכולה להחזיר לתנור אם צריך.
ואולי דווקא כן תנסט לאפות באינגליש קייק, אולי החום יגיע טוב יותר לתבנית קטנה יותר